Üdvözöljük honlapunk látogatóit!

Ez a minden év decemberében a kelet-magyarországi Hajdú-Bihar megyében, azon belül pedig konkrétan Balmazújvárosban megrendezendő 5+1-es pénzdíjas teremlabdarúgó torna, a Sajt-Kalmár Kupa utódjaként megrendezendő BALMAZ – M+Z KUPA hivatalos oldala.

Az idén december 20-22. között első alkalommal lebonyolítandó sportesemény hagyományőrző jelleggel kerül megrendezésre, azzal a céllal, hogy az ünnepekre hangolódva a legjobb amatőr kispályás csapatok által nyújtson színvonalas kikapcsolódást a termálvízéről is méltán híres Balmazújváros sportot kedvelő közönségének.

A viadal névadója a hajdúböszörményi központú „M+Z 2000 Bőr- és Textilkonfekcionáló Kft.”, a régió egyik meghatározó textilfeldolgozó, különböző ruházati termékeket gyártó és forgalmazó cége.

Ezen a tornán péntektől-vasárnapig pattog a labda, ahol a mérkőzéseken 2×12 perc áll  az 5×2m-es kapura küzdő csapatok rendelkezésére, hogy eldöntsék a pontok sorsát, a csoportmérkőzéseken, valamint az egyenes kieséses szakaszban a továbbjutást.

Az eseménynek a közel 800 férőhelyes Kőnig Rendezvényközpont ad otthont, ahol az érdeklődők találkozhatnak a kispályás amatőr foci krémjével, első és másodosztályban is szereplő játékosokkal, futsal-, strandfoci-, valamint minifoci-válogatottakkal és ügyesebbnél ügyesebb amatőr labdarúgókkal.

A honlapon, illetve hivatalos facebook- és instagram oldalunkon naprakészen megtalálható minden, amit a tornával kapcsolatban tudni érdemes.

Várjuk a sportszerető érdeklődőket a helyszínre, találkozzunk Advent utolsó hétvégéjén!

#BalmazMZKupa #nemmaradunkfocinelkul #csakegyütt

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?