Lehet ettől izgalmasabb?

Nagy csaták, méltó befejezés – ez volt az I. Balmaz – M+Z Kupa harmadik napja.

Az úgy nevezett „Wild Card” meccsekkel kezdődött a nemzetközi kispályás torna befejező napja. A két győztes pedig a Mad Dogs, valamint az Agroroll lett, így ez a két csapat csatlakozhatott a már a legjobb nyolc között lévő hat együtteshez. Kezdődhettek a negyeddöntők! Izgalmasabbnál izgalmasabbra sikeredett a négy összecsapás, a PACO és a National Iron Team küzdelme csak büntetőkkel dőlt el. De a Victor Security és a Nuno Baráti Köre is csak egy-egy góllal tudta felülmúlni ellenfelét. A Mad Dogs azonban 5-1-es sikerrel vette a negyeddöntős akadályt. A két elődöntőre mintha a négy csapatból kettő elfáradt volna, ezek a találkozók már nem hoztak akkora kiélezett küzdelmeket, ahogy azt talán sokan várták volna. A Victor Security 7-3-as győzelemmel kvalifikálta magát a döntőre, a Mad Dogs gárdája pedig egy 6-0-s sikerrel abszolválta az elődöntőt. A harmadik helyért zajló mérkőzést a Nuno Baráti Köre nyerte 2-1-re a Paco ellen. Következhetett a döntő! Két réig ismerős csatája zajlott huszonnégy percen keresztül, döntés azonban nem született, hiszen 4-4-gyel zárult az I. Balmaz – M+Z Kupa döntője, melyet a szolnoki Victor Security vívott a budaörsi Mad Dogs együttesével. A büntetők végül a „biztonsági őrök” győzelmét hozták, ezzel a Victor Security nyert Balmazújvárosban, ráadásul a dicsőség mellé még egymillió forint is ütötte a markukat.

A nap folyamán volt egy gálamérkőzés is, melyet az 1992-1993-as szezonban bajnokságot nyert csapat vívott a 2016-2017-es feljutókkal, természetesen barátságos, jó hangulatú meccsről lévén szó, szabályok, és feszültség nem igazán volt a pályán. A mérkőzés végeredménye egy „igazságos” döntetlen lett: 5-5. A lényeg az volt, hogy a labdarúgók és a nézők is jól szórakoztak.

A nap végén pedig átadásra kerültek a különdíjak is, valamint a jótékonysági licitálás kapcsán is végeredményt hirdettek a szervezők.

Folytatás 2020 decemberében, a II. Balmaz – M+Z Kupán!

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?